Bättre och smartare tillsammans

Vi är ett team av specialister med en passion för att prestera. Genom att dela vår expertis skapar vi växande värden och tillgångar för våra kunder.

Lediga jobb
Peter E Low

Att jobba på Niam är givande och inspirerande på många sätt. Vi är kända för vår prestationskultur vilket innebär att du kommer bli utmanad och stöttad till att ge ditt bästa varje dag. Samtidigt är det här en arbetsplats som inkluderar alla med vetskapen om att det är vår trivsel, utveckling och samlade kunskap som gör skillnad. Som en av oss kommer du uppleva att din insats är meningsfull. Vårt arbete påverkar människors liv och vardag eftersom vi investerar i och utvecklar projekt som skapar positiva förändringar i samhällen över hela världen.

Fyra goda anledningar att vilja jobba på Niam

På Niam blir du en del av ett team av experter där alla har en viktig roll att bidra till vår framgång. Vi är ett team med höga förväntningar på varandra. Du är aldrig ensam med dina utmaningar, vi arbetar alla mot samma mål, delar med oss av våra erfarenheter och hjälper varandra längs vägen. Vi värdesätter resultat och tillsammans får vi saker att hända.

Läs mer
Karriär

Bli en del av vårt team

Titta närmare på våra lediga tjänster.

Bli en del av vårt team Image

Kontakta