KREDIT

Alternativ utlåning – där varje lån har betydelse

Niam Krediter är en alternativ långivare som erbjuder hållbara finansieringslösningar för kommersiella fastigheter i Norden.

Vad vi gör
Aviabulevardi II Mikael Linden

Med en vilja att forma morgondagens byggda miljö är vi föregångare på den nordiska marknaden inom alternativa och hållbara kreditlösningar. Vår starka institutionella kapitalbas gör att vi kan erbjuda säkra finansieringslösningar på upp till 10 år med stort fokus på hållbarhet och socialt ansvar. Vi vill skapa en bättre framtid genom ansvarsfulla och säkra investeringsmetoder och är stolta över att samarbeta med investerare som Folksam, KLP och PRI.

Höjdpunkter Image

Höjdpunkter

Verksamma på marknaden sedan 2013. Nordens största skuldförvaltare för kommersiella fastigheter med 25 miljarder kronor i förvaltade tillgångar inklusive åtaganden.

Vad vi gör Image

Vad vi gör

Pionjär på den nordiska marknaden inom alternativa och hållbara kreditlösningar till den kommersiella fastighetssektorn.

Våra fonder Image

Våra fonder

Vår investeringsstrategi fokuserar på prioriterade inteckningslån för stabiliserade fastigheter inom hela den kommersiella fastighetssektorn.

I fokus

Rapport: Sociala investeringar på fastighetsmarknaden Image
Hållbarhet

Rapport: Sociala investeringar på fastighetsmarknaden

Rapporten ”Sociala investeringar på fastighetsmarknaden” är skriven av experterna Ingvar Nilsson och Eva Nilsson Lundmark i samarbete med Niam Krediter. Syftet är att ge värdefulla insikter och vägledning till fastighetslångivare och investerare, och inspirera dem att spela en aktiv roll i att finansiera och stödja sociala hållbarhetsprojekt och åstadkomma positiva sociala effekter genom sina investeringar.

Ta del av hela rapporten
Niam förvärvar Brunswick Real Estates utlåningsverksamhet Image
Kredit

Niam förvärvar Brunswick Real Estates utlåningsverksamhet

Niam, en av norra Europas ledande fondförvaltare med fokus på investeringar inom fastigheter och infrastruktur, förvärvar Brunswick Real Estate Capital. Verksamheten, som förvaltar tillgångar uppgående till cirka 25 miljarder kronor, kommer att ledas av VD Pontus Sundin och verka som ett självständigt bolag under varumärket Niam Credit.

Läs mer

Kontakta