Jobba på Niam

Vår vision är att vara den ledande fondförvaltaren inom reella tillgångar i norra Europa. För att lyckas behöver vi samla branschens allra främsta experter – och få dem att vilja stanna kvar. Det gör vi genom en utmanande kultur, där du får växa med stöd av andra. Och inte minst: Ha roligt.

Fyra starka skäl att börja jobba på Niam:

Jag tycker verkligen om att jobba på Niam eftersom jag har så duktiga kollegor som jag kan lära mig av och rådfråga om det är något jag inte vet.
Sini Laine, Associate Niam Finland

Det här kännetecknar vår arbetsplats

Skärmavbild 2023 05 23 Kl. 12.41.09

Prestationsdriven kultur

På Niam omges du av en samling duktiga specialister, som alla drivs av att sätta pengar och idéer i arbete. Hos oss finns en stark vilja att skapa resultat, prestera och förändra. Vi har höga förväntningar på oss själva – och på varandra. Genom att ständigt peppa och sporra, kan vi hela tiden flytta fram positionerna.

En miljö att växa i

Vi samlar de allra bästa, men vi ser också till att du kan bli ditt bästa jag. Hos oss får du hjälp att identifiera dina styrkor och växa med oss. Genom personliga målsättningar och strukturerad uppföljning kan vi hitta rätt karriärvägar för just dig. Vart vill du? När vill du vara där? Och vad krävs för att nå dit? Tillsammans lägger vi en plan för din utveckling.

Starkt renommé och arv

När du är en del av Niam, är du en del av en av Nordens största inom fastigheter. Sedan starten 1998 har vi byggt en stark position och ett gott rykte. Vi är en stabil partner – inte bara i medvind utan också när det blåser snålt. Men vi lutar oss inte tillbaka. När världen förändras gör vi detsamma, genom att tänka om och tänka nytt.

Goda exempel som visar vägen

Som en del av Niam är du aldrig ensam. Vår samlade expertis är det som gör oss unika, och det är tillsammans vi växer. Vi visar på goda exempel, lyssnar och stöttar varandra. Vi delar med oss av våra insikter, till varandra och våra kunder. Det är så vi tar fram det bästa i var och en och kan bygga starka relationer.

 

Karriär

Citat från våra medarbetare

"Entreprenörsandan bidrar med stor motivation. Det är ett praktiskt arbetssätt med korta ledtider. Vi kan därför vara flexibla och snabbt anpassa oss till förändrade omständigheter. Det är dessutom fantastiskt att arbeta i ett dynamiskt och roligt team." Linus Hägg CIO för Niam Infrastruktur

Karriär

Hitta din nästa utmaning hos oss

Vill du sätta kapital i arbete och förena ledande expertis? Kom och utvecklas med oss!

 Hitta din nästa utmaning hos oss Image