Infrastruktur

Främja hållbara framsteg

Med hållbarhet i centrum för allt vi gör fokuserar vi på att skapa långsiktigt hållbart värde för alla våra kunder och motparter.

Våra investeringar
Solar Park Niam
Vår strategi Image

Vår strategi

Vi investerar i infrastruktur i Norden genom en mervärdesstrategi med fokus på energiomställning, digital infrastruktur samt elektrifiering inom industrin och transportsektorn.

Våra investeringar Image

Våra investeringar

Våra investeringar främjar hållbar infrastruktur genom strategiska partnerskap, vilket driver på innovationer som ger sociala och miljömässiga fördelar.

Vårt team Image

Vårt team

Med hållbarhet i fokus för vår verksamhet ser vi ett stort värde i infrastrukturinvesteringar. Lär känna våra experter bakom framgångarna.

I fokus

Niams infrastrukturfond fortsätter investera i solparker tillsammans med Solkompaniet Image
Infrastruktur

Niams infrastrukturfond fortsätter investera i solparker tillsammans med Solkompaniet

Under ramavtalet med Solkompaniet har Niam genom sin infrastrukturfond ropat av ytterligare storskaliga solprojekt. Niams utvecklingsportfölj uppgår nu till ca 300 MW, vilket motsvarar potentiella investeringar om cirka två miljarder SEK.

Läs mer
Niam förvärvar Bright Sunday för pan-europeisk utbyggnad av solel som tjänst Image
Infrastruktur

Niam förvärvar Bright Sunday för pan-europeisk utbyggnad av solel som tjänst

Niam har genom sin infrastrukturfond, Niam Infra Fund ("Niam Infra"), förvärvat majoriteten av svenskbaserade Bright Sunday AB ("Bright Sunday"), en ledande leverantör av sol-som-tjänst för kommersiella och industriella kunder. I samband med förvärvet investerar Niam Infra ytterligare kapital i bolaget för att påskynda expansionen av Bright Sunday på flera europeiska marknader.

Läs mer

Förfrågningar

Nordwood Themes Q8u1ygbarqk Unsplash

Kontakta oss om du har några frågor eller klagomål.

 

   Kontakta oss

Kontakta