Infrastruktur

Främja hållbara framsteg

Med hållbarhet i centrum för allt vi gör fokuserar vi på att skapa långsiktigt hållbart värde för alla våra kunder och motparter.

Våra investeringar
Solar Park Niam
Vår strategi Image

Vår strategi

Vi investerar i infrastruktur i Norden genom en mervärdesstrategi med fokus på energiomställning, digital infrastruktur samt elektrifiering inom industrin och transportsektorn.

Våra investeringar Image

Våra investeringar

Våra investeringar främjar hållbar infrastruktur genom strategiska partnerskap, vilket driver på innovationer som ger sociala och miljömässiga fördelar.

Vårt team Image

Vårt team

Med hållbarhet i fokus för vår verksamhet ser vi ett stort värde i infrastrukturinvesteringar. Lär känna våra experter bakom framgångarna.

I fokus

Niam fortsätter satsa på ultrasnabb laddning för elfordon  Image
Infrastruktur

Niam fortsätter satsa på ultrasnabb laddning för elfordon

Niam Infrastructure fortsätter sitt samarbete med Nima Energy för att tillsammans påskynda utrullningen av ultrasnabb laddinfrastruktur för elfordon. Samarbetet har redan gett konkreta resultat – tre nya laddstationer med 24 laddpunkter har öppnats i södra Sverige och totalt byggs det 150 laddpunkter just nu.

Läs mer
Niams infrastrukturfond fortsätter investera i solparker tillsammans med Solkompaniet Image
Infrastruktur

Niams infrastrukturfond fortsätter investera i solparker tillsammans med Solkompaniet

Under ramavtalet med Solkompaniet har Niam genom sin infrastrukturfond ropat av ytterligare storskaliga solprojekt. Niams utvecklingsportfölj uppgår nu till ca 300 MW, vilket motsvarar potentiella investeringar om cirka två miljarder SEK.

Läs mer

Förfrågningar

Nordwood Themes Q8u1ygbarqk Unsplash

Kontakta oss om du har några frågor eller klagomål.

 

   Kontakta oss

Kontakta