Vilka vi är

En ledare inom fondförvaltning

Med mer än 25 år i branschen och en meritförteckning av konsekvent goda resultat förstår vi den sanna innebörden av framgångsrik kapital- och fastighetsförvaltning.

Vår berättelse
DSC5639 Low (1)

Vi är en ledande aktör i norra Europa som fokuserar på utveckling och förbättring av fastigheter för att ge våra hyresgäster och deras omgivande lokalsamhällen långsiktigt goda förutsättningar. Sedan starten 1998 har Niam konsekvent överträffat konkurrenterna i alla fastighetscykler. Norden är vår hemmamarknad men vår expertis sträcker sig längre än så. Med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxemburg är vi väl rustade för att samarbeta med investeringar över hela norra Europa.

Vad vi står för Image

Vad vi står för

Varför ska du välja Niam som partner? Våra framgångsfaktorer talar sitt tydliga språk.

Vår berättelse Image

Vår berättelse

Hur nådde vi hit? Följ med i vår berättelse som genom åren definierar Niam som en av dagens ledande aktörer i vår bransch.

Vårt ledarskap Image

Vårt ledarskap

Fantastiska människor som gör framgångsrika affärer inspirerade och vägledda av Niams erfarna ledare.

Nyheter och uppdateringar

Niam utvecklar Väsby Centrum – 600 nya bostäder planeras Image
Fastigheter Opportunistisk

Niam utvecklar Väsby Centrum – 600 nya bostäder planeras

2021 förvärvade Niam Väsby Centrum och området står nu inför en omfattande utveckling och komplettering av handel och bostäder. Väsby kommun har precis lämnat ett positivt planbesked som innebär att en stor parkering som ligger intill centrumet kommer att byggas om till nya lägenheter.

Läs mer
Niams EQ Sthlm coworking växer – små kontor en framgångsfaktor  Image
Fastigheter Opportunistisk

Niams EQ Sthlm coworking växer – små kontor en framgångsfaktor

Niams första etapp av coworking i Värtahamnen är klar och fullt uthyrd. Efterfrågan på små kontor har varit ovanligt stor, därför väljer Niam att bygga om ytterligare ett våningsplan om 1650 kvm i EQ Sthlm till coworking bestående av 29 mindre kontor i olika storlekar.

Läs mer
Niam anställer Martin Bjöörn med fokus på handelsfastigheter Image
Karriär

Niam anställer Martin Bjöörn med fokus på handelsfastigheter

Niam anställer Martin Björn till rollen som Portfolio Manager med fokus på strategifrågor inom bolagets handelsfastigheter. Med över 20 års erfarenhet av detaljhandel kommer Bjöörn att spela en viktig roll i att utnyttja möjligheterna inom den nordiska detaljhandelsmarknaden.

Läs mer