Fastigheter

Tillväxt bortom fastigheter

På lång sikt fokuserar vi på att förvärva och utveckla våra fastigheter för att möta behoven hos människor och vår planet.

Till våra projekt
Srv Toimitilat Helsinki Kalasataman Horisontti11

För att skapa värde i fastigheter måste vi tänka om och erbjuda bättre lösningar. På Niam har vi ett framåtblickande förhållningssätt samtidigt som vi lyssnar på våra kunder här och nu. Vi drivs av trender som växande städer, förändrade konsumentmönster, klimatförändringar, hållbarhet och tekniska störningar. När våra vanor och vårt sätt att leva förändras då vi arbetar, shoppar och kopplar av uppstår nya behov och önskemål. För att komma framåt och lyckas framöver måste vi anpassa våra investeringsstrategier till den nya verkligheten. 

Vår strategi Image

Vår strategi

Grundat på årtionden av personliga erfarenheter och omfattande lokalkännedom genomför vi en djupgående marknadsanalys inför varje ny investering.

Våra fonder Image

Våra fonder

Vårt huvudsakliga affärsområde är att förvalta fastighetsfonder med fastighetsinvesteringar inom alla branscher. Vi är verksamma i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Polen.

Vårt team Image

Vårt team

Vi på Niam är stolta över att ha skapat ett av de starkaste fastighetsinvesteringsteamen i norra Europa.

Nyheter och uppdateringar

Fastigheter Opportunistisk

Helsinki Waterfront: Ett nytt landmärke i stadens hjärta

Hösten 2022 vann Niam den internationella tävlingen om exklusiv rätt att utveckla Helsinki Waterfront (Makasiiniranta), en strandnära plats nära Helsingfors centrala affärsdistrikt. Detta ikoniska område erbjuder en spännande möjlighet för Niam att skapa ett unikt projekt som kombinerar ett 26 000 kvadratmeter stort hotell och kontorsutrymmen.

Läs mer
Niam förvärvar 15 000 kvm logistik i Arlandastad Image
Fastigheter Opportunistisk

Niam förvärvar 15 000 kvm logistik i Arlandastad

Niam har förvärvat en forward commitment-affär för en logistikfastighet i Arlandastad, med utmärkt anslutning till viktiga transporthubbar och regioner.

Läs mer
Niam förstärker sin position på den nordiska logistikmarknaden Image
Fastigheter Opportunistisk

Niam förstärker sin position på den nordiska logistikmarknaden

Niam fortsätter sin nordiska expansion på logistikmarknaden genom förvärvet av en norsk logistikfastighet på 64 000 kvm.

Läs mer
Niam köper dansk fastighetsförvaltare – integreras i egen verksamhet Image
Fastigheter Opportunistisk

Niam köper dansk fastighetsförvaltare – integreras i egen verksamhet

Niam förvärvar Futurum ApS, ett danskt bolag inom fastighetsförvaltning. Med sina 25 anställda har Futurum en betydande expertis inom segmentet, vilket kompletteras med nödvändiga system och processer för bostadsförvaltning. Bolaget ska förvalta och utveckla Niams danska bostadsplattform, Nordhusene.

Läs mer

Kontakta