Lär känna teamet

På Niam blir du en del av vår starka gemenskap och du får möjlighet att utvecklas karriärmässigt. Vi växer med våra investeringar och vi är intresserade av de som vill växa med oss. Vi är ett team på cirka 100 anställda med kontor i Stockholm, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo och Luxemburg.

Karriär

Lär känna Ola Kolmert

Som affärsutvecklare för Niam arbetar du med utvecklingsprojekt av kontorsfastigheter som förvärvats av Niam. I rollen som beställare för nytt projekt etablerar du starka samarbeten med den externa fastighetsförvaltaren.

Läs mer
Lär känna Louise Frankenberg, Head of Investor Services Image
Karriär

Lär känna Louise Frankenberg, Head of Investor Services

Som Head of Investor Services är du den primära kontaktpunkten för Niams befintliga investerarbas. Tillsammans med teamet arbetar du nära investerare för att tillhandahålla professionella investerartjänster.

Läs mer
Lär känna Daniel Andersson, Head of Acquisition  Image
Karriär

Lär känna Daniel Andersson, Head of Acquisition

Med över 20 år i fastighetsbranschen har Daniel Andersson upplevt Niam som både kund och motpart. När han blev ombedd att ta på sig rollen som Head of Acquisitions på Niam kände han att det passade perfekt.

Läs mer
Som medarbetare på Niam känner man att företaget verkligen uppskattar medarbetarna och ser dem som sin största tillgång och är villigt att investera i deras utveckling och framgång. Detta är en mycket motiverande faktor som gör att man känner sig stärkt i sitt arbete.
Emil Harritshøj, Associate Acquisitions, Niam Denmark
Karriär

Lär känna oss bättre

"Jag värdesätter möjligheten på Niam att utvecklas yrkesmässigt, att få arbeta med ett mycket kompetent team och tillfredsställelsen av att vara involverad i framgångsrika investeringar och projekt." Emil Harritshøj, Associate Acquisitions, Niam Danmark

Läs mer
Entreprenörsandan bidrar med stor motivation. Det är ett praktiskt arbetssätt med korta ledtider. Vi kan därför vara flexibla och snabbt anpassa oss till förändrade omständigheter.
Linus Hägg, CIO, Niam Infrastructure
Karriär

Bli en del av Niams dynamiska team

Vi tror på att attrahera och behålla de bästa människorna. Vi är engagerade i att skapa en arbetsmiljö som främjar prestation, samarbete och personlig tillväxt. Nyfiken? Ta dig en titt på våra lediga tjänster.

Bli en del av Niams dynamiska team Image