Karriär

Citat från våra medarbetare

Linus Hägg

Entreprenörsandan bidrar med stor motivation. Det är ett praktiskt arbetssätt med korta ledtider. Vi kan därför vara flexibla och snabbt anpassa oss till förändrade omständigheter. Det är dessutom fantastiskt att arbeta i ett dynamiskt och roligt team.

Jag är CIO för Niam Infrastruktur och i denna befattning övervakar och genomför jag investeringar i infrastrukturmöjligheter. Bland fokusområdena finns energiomställning, t.ex. investeringar i sol- och vindkraft, elektrifiering inom transportsektorn samt fastighetsrelaterad energi och kommunikation.

Linus Hägg | CIO för Niam Infrastruktur

Sini Laine

Jag tycker verkligen om att jobba på Niam eftersom jag har så duktiga kollegor som jag kan lära mig av och rådfråga om det är något jag inte vet. Jag tycker också att Niam har intressanta projekt och jag har haft möjlighet att arbeta med en del av dem. Jag tycker dessutom att jag har fått ta en hel del ansvar på Niam för att ständigt utvecklas och lära mig nya saker.

Jag arbetar med transaktioner hos Niam Finland. Mitt arbete omfattar mestadels förvärv (att analysera nya investeringsmöjligheter och genomföra förvärvsprocesser från start då avsiktsförklaringen undertecknas till slutet då affären avslutas och lämnas över till kapitalförvaltningsteamet). Jag är också involverad i våra försäljningsprocesser, vilket gör att jag får möjlighet att se hela livscykeln för våra investeringar.

Sini Laine | Associate Niam Finland