Karriär

Lär känna Daniel Andersson

Lär känna Daniel Andersson Image

Varför Niam?


När jag har stött på Niam genom åren har jag alltid upplevt dem som ett starkt varumärke som backas upp av några av de mest framstående globala investerarna. Det som tilltalar mig är att det finns en bred horisont och bredare kompetens här. Det attraherar talanger, vilket är mycket positivt. Vi har så mycket intern kompetens inom olika områden, vilket gör det lätt att lära sig nya saker, även för mig som har jobbat i branschen länge. Vi har ett bra samarbete mellan avdelningarna, vilket gör det naturligt för oss att lära av varandra. 
 
Niam är ett företag som har precis rätt storlek med all nödvändig kompetens, men tillräckligt litet för att alla ska kunna påverka. Det gör att vi kan vara snabba och lyhörda, vilket är viktigt i dessa tider då vissa parter kan vara lite mer försiktiga. Det är många faktorer som påverkar marknaden just nu, men vi ser potentialen och har resurserna för att agera snabbt. Det är praktiskt att moderbolaget finns i samma byggnad, då det gör beslutsprocessen mycket kort.

Det är ett mycket fritt och flexibelt jobb, och man har tillgång till alla verktyg och resurser som behövs för att lyckas med sitt uppdrag. Visst kan det vara jobbigt ibland med intensiva dagar, men det är också det som gör att jag utvecklas.
Daniel Andersson, Head of Acquisitions Niam

En vanlig dag på jobbet

Många av mina dagar går åt till att träffa potentiella säljare, gå på externa möten och, naturligtvis, interna möten. Mitt jobb är att försöka hitta så många potentiella förvärv som möjligt, utvärdera dem tillsammans med teamet och ta processen vidare när alla är överens. 
 
Det är ett mycket fritt och flexibelt jobb, och man har tillgång till alla verktyg och resurser som behövs för att lyckas med sitt uppdrag. Visst kan det vara jobbigt ibland med intensiva dagar, men det är också det som gör att jag utvecklas. Den dagen du inte längre utmanas är det dags att byta jobb. 

Kontakta