Bernstorp 3

Bernstorp köpcentrum: en stark hyresgästmix

Översikt 

Bernstorp köpcentrum ligger strategiskt beläget i ett av Malmös mest dynamiska butiksområden. Köpcentret kan skryta med att ha en modern och välfungerande infrastruktur med en stark hyresgästmix, däribland ankarbutikerna City Gross och Bauhaus. Köpcentret har lockat till sig ett brett utbud av företag och har blivit ett blomstrande nav för köpsugna invånare. 

Sedan köpcentret förvärvades av Niam i januari 2020 har köpcentret nått stora framgångar och tillväxt. Niam har hyrt ut lediga lokaler och omförhandlat hyresavtal, vilket resulterat i en imponerande uthyrningsgrad på 99 %.  

Bernstorp 1

Stärkt ESG-profil 

Niams arbete med att uppgradera och omprofilera har förbättrat köpcentrets marknadsposition ytterligare. Under innehavet har Niam fokuserat på att stärka Bernstorps ESG-profil, både solpaneler och supersnabba laddstationer har installerats och BREEAM In Use-certifieringen har erhållits. 

Det framgångsrika förvärvet och enastående resultaten för Bernstorp köpcentrum är ett bevis på att våra förvaltningsstrategier fungerar.  

Bernstorp 2

Kontakta