Milnersvej

Nordhusene: Prisvärda hem för alla

Sedan 2020 har Niam investerat i en bostadsportfölj i Danmark med målet att tillhandahålla prisvärda bostäder för vanliga människor över hela landet. Med portföljens fokus på kvalitetsbostäder, hållbarhet, bra lägen och flexibiliteten i att hyra sitt hem, strävar Niam efter att tillgodose behoven hos olika individer och familjer – allt samlat under namnet Nordhusene. 

Under de senaste åren har Niam investerat i många bostadsprojekt i hela Danmark, vilket resulterat i byggandet av över 1 400 bostäder som nu bebos av hyresgäster. Niam har dessutom nyligen investerat i ytterligare 800 bostäder som kommer att välkomna nya familjer framöver. 

Genom denna investering i prisvärda bostäder har Niam åtagit sig att uppfylla kraven på ett modernt boende och tillhandahålla ett attraktivt alternativ till bostadsägande.
Jacob de Lichtenberg, Country Manager Denmark

Prisvärdhet och kvalitet

En av huvudprinciperna bakom Nordhusene-projektet är att erbjuda prisvärda bostäder utan att kompromissa med kvaliteten. Den genomsnittliga storleken på bostäderna i denna portfölj är cirka 90 kvm, vilket gör dem lämpliga för familjer av olika storlekar. Det har varit mycket viktigt för Niam att kunna hålla månadshyran för nybyggena på en överkomlig nivå för de flesta familjer. Denna strategi säkerställer att individer och familjer kan få tillgång till högkvalitativa bostäder utan att ställas inför ekonomiska bördor. 

Perfekta lägen 

Niam förstår hur viktigt läget är när det gäller att hitta en lämplig bostad och därför är alla bostäder som valts ut till portföljen strategiskt belägna med närhet till kollektivtrafik eller andra pendlingsalternativ så att de är lättillgängliga för de boende. Alla bostäder ligger också i närheten av skolor, förskolor, livsmedelsbutiker och naturliga grönområden. 

 

ALK 1

Genom denna investering i prisvärda bostäder har Niam åtagit sig att uppfylla kraven på ett modernt boende och tillhandahålla ett attraktivt alternativ till bostadsägande. Nordhusene är ett bevis på Niams ambition att säkerställa att alla har tillgång till kvalitetsbostäder som passar deras livsstil och budget. 

Kontakta