Vilka vi är

En ledare inom fondförvaltning

Med mer än 25 år i branschen och en meritförteckning av konsekvent goda resultat förstår vi den sanna innebörden av framgångsrik kapital- och fastighetsförvaltning.

Vår berättelse
DSC5639 Low (1)

Vi är en ledande aktör i norra Europa som fokuserar på utveckling och förbättring av fastigheter för att ge våra hyresgäster och deras omgivande lokalsamhällen långsiktigt goda förutsättningar. Sedan starten 1998 har Niam konsekvent överträffat konkurrenterna i alla fastighetscykler. Norden är vår hemmamarknad men vår expertis sträcker sig längre än så. Med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxemburg är vi väl rustade för att samarbeta med investeringar över hela norra Europa.

Vad vi står för Image

Vad vi står för

Varför ska du välja Niam som partner? Våra framgångsfaktorer talar sitt tydliga språk.

Vår berättelse Image

Vår berättelse

Hur nådde vi hit? Följ med i vår berättelse som genom åren definierar Niam som en av dagens ledande aktörer i vår bransch.

Vårt ledarskap Image

Vårt ledarskap

Fantastiska människor som gör framgångsrika affärer inspirerade och vägledda av Niams erfarna ledare.

Nyheter och uppdateringar

Niam anställer Martin Bjöörn med fokus på handelsfastigheter Image
Karriär

Niam anställer Martin Bjöörn med fokus på handelsfastigheter

Niam anställer Martin Björn till rollen som Portfolio Manager med fokus på strategifrågor inom bolagets handelsfastigheter. Med över 20 års erfarenhet av detaljhandel kommer Bjöörn att spela en viktig roll i att utnyttja möjligheterna inom den nordiska detaljhandelsmarknaden.

Läs mer
Förvärv av Sampotalo – välkänd kontorsbyggnad i Åbo Image
Fastigheter Core-Plus

Förvärv av Sampotalo – välkänd kontorsbyggnad i Åbo

Niam förvärvar Sampotalo en ståtlig kontorsbyggnad i centrala Åbos som rymmer Åbo stads centrala administration. Fastigheten på över 10 400 kvm ligger vid gågatan Yliopistonkatu och är uthyrd till staden under ett flerårigt avtal, med ytterligare detaljhandelsutrymme på bottenvåningen.

Läs mer
Niam förvärvar en helt ny kontorsbyggnad i Helsingfors från Ylva Image
Fastigheter Core-Plus

Niam förvärvar en helt ny kontorsbyggnad i Helsingfors från Ylva

Niam förvärvar en ny kontorsbyggnad i Helsingfors från Ylva. Byggnaden ingår i kvarteret Lyyra, ett hybridområde i Hagnäs (Hakaniemi) med hotell, kontor, restauranger och bostäder. Lyyra stod klart i februari 2023 och prioriterar hållbart byggande och strävar efter LEED Platinum- och WELL-certifieringar för kvarterets miljövänliga och hälsoinriktade egenskaper.

Läs mer