Karriär

Lär känna Ola Kolmert

 Lär känna Ola Kolmert Image

Affärsutvecklaren som leder projekten – Träffa Ola Kolmert

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?


Jag jobbar som Business Developer, vilket i mitt fall innebär att jag jobbar med att utveckla de kontorsfastigheter som Niam har förvärvat. Som beställare för nya projekt har jag ett nära samarbete med den externa fastighetsförvaltaren och arbetar bland annat med att sätta ihop team inom utformning och marknadsföring. Jag är med i fastighetsprojektet från början till slut och mitt jobb kan vara allt från att anlita inredare till att diskutera fastigheternas grundkonstruktion.

Just nu tillbringar jag mycket tid på vårt kontorsutvecklingsprojekt i Värtahamnen, där jag vägleder konsulter och samarbetspartner. Jag representerar Niam gentemot de företag vi arbetar med, så mycket av mitt jobb handlar om att lyssna och förstå, föra vidare information och inhämta uppgifter från våra samarbetspartner. Mitt jobb innebär även att sälja en plats/ett kontor till olika målgrupper, paketera produkten och presentera den för kunden. Att förstå kundens behov och beteendemönster är en stor och viktig del av jobbet.

 

Varför Niam?


Jag har ett stort handlingsutrymme för att nå slutmålet, vilket jag uppskattar. På Niam får du stöd både från kollegor och ledningen, men hur du får jobbet gjort väljer du till stor del själv. Kraven är höga, men du är aldrig ensam med dina utmaningar.

Det som skiljer Niam från andra företag är att det är en liten organisation, vilket gör att man har ett stort ansvar och stora möjligheter att påverka. På Niam känner man till målet, men vägen dit kan vara slingrande. Vilket är charmigt, utvecklande och ibland frustrerande.

Jag vill också lyfta fram mina kollegor – det är en ära att få jobba med ett så kompetent team där alla är tillgängliga för att stötta varandra genom olika utmaningar.

Det som skiljer Niam från andra företag är att det är en liten organisation, vilket innebär att du har ett stort ansvar, men även möjlighet att påverka.
Ola Kolmert, Business Developer Niam

Kontakta