EQ Sthlm Work

EQ Sthlm – flexibla kontor längs kajkanten

I ett svårslaget läge, som inkluderar såväl sjöutsikt som ett eget gym, finns Niams kontorsfastighet EQ Sthlm med dynamiska arbetsplatser. Kontorsytorna har det senaste året genomgått en totalrenovering med fokus på flexibilitet.  

Lokalerna är från 32–1 648 kvadratmeter i ett plan eller upp till 8 500 kvadratmeter fördelade över två sammanhängande våningsplan med plats för 3 – 850 medarbetare. Kvadratmeterpriset är konkurrenskraftigt jämfört med motsvarande lokaler bara 10 minuter in mot city. Kontorslokalerna kan nyttjas som coworking eller som ett eget kontor. Niam har även ett nära samarbete med Nornorm vilket ger möjlighet att prenumerera på cirkulär design- och kontorsmöbler för en inspirerande arbetsmiljö. 

Niams roll 

Förädlingen av EQ Sthlm är en del av den första etappen av utvecklingen av Värtahamnen där Niam är en av de största aktörerna. Stockholms stad och Niam, tillsammans med ett flertal fastighetsaktörer, bygger nu en helt ny, hållbar innerstadsstadsdel i Värtahamnen. Området är till 100 procent anpassat till de nya kontorsbehov som uppstått i efterdyningarna av pandemin och ett ännu mer digitalt arbetsliv.  

Värtahamnen är en del av Norra Djurgårdsstaden som utvecklas till att bli en av Stockholms mest hållbara och moderna platser. I hjärtat av allt detta har vi på Niam skapat ett inbjudande kontor med utsikt över vattnet – innanför tullarna.
Ola Kolmert, Affärsutvecklare, Niam

Fakta EQ Sthlm 

  • Total kontorsyta: 8 500 m².

  • Hela byggnaden omfattar 24 000 m².

  • Fastigheten är certifierad enligt den internationella miljöcertifieringen BREEAM Very good.  

  • Gym

  • Granne med det nya Scandic-hotellet som står klart 2025.

  • Med bil finns direkt access till Norra länken och Gärdets T-bana ligger inom gångavstånd.  

EQ Sthlm. Hangövägen 29

Kontakta