Screenshot 2023 03 06 093415

Helsinki Waterfront: Ett nytt landmärke i stadens hjärta

Hösten 2022 vann Niam den internationella tävlingen om exklusiv rätt att utveckla Helsinki Waterfront (Makasiiniranta), en strandnära plats nära Helsingfors centrala affärsdistrikt och en betydande del av stadens siluett. Detta ikoniska område erbjuder en spännande möjlighet för Niam att skapa ett unikt projekt som kombinerar ett 26 000 kvadratmeter stort hotell och kontorsutrymmen.

Niams roll

Med fokus på långsiktiga investeringar och värdeskapande strävar Niam efter att designa, hyra ut, bygga och utveckla denna exceptionella plats i hjärtat av centrala Helsingfors. Detta samarbete representerar mer än en vanlig affär; det symboliserar Niams engagemang som ett stabilt och kompetent företag som är involverat i stadens fastighetsutveckling.

Vi är hedrade att vara en del av detta projekt då det ger oss möjlighet att spela en betydande roll i att forma stadens centrum och den pittoreska kustnära vägen i Helsingfors. Denna älskade plats har stor betydelse för både invånare och besökare, och vi ser fram emot att bidra till dess utveckling.
Antti Muilu, Country Manager Niam Finland

Hållbar utveckling och respekt för kultur: Niams engagemang

När Niam ger sig in i detta landmärkesprojekt är vi dedikerade till hållbar utveckling och ansvar. Vårt engagemang syns i vår strategi att integrera hållbara lösningar, välja rätt material och implementera lokal energiproduktion. Medan specifika hållbarhetsaspekter kommer att utforskas ytterligare under projektets gång, förblir vårt engagemang för att inkludera miljöaspekter och främja en livfull gemenskap oförändrat.

En blomstrande framtid för Helsinki Waterfront

Utvecklingen av Helsinki Waterfront representerar en betydande milstolpe både för staden och Niam som ett företag. Genom ett progressivt tankesätt strävar Niam efter att skapa en blomstrande miljö som tillför värde till området samtidigt som man respekterar dess historiska och kulturella betydelse. Detta samarbete visar Niams dedikation till långsiktiga investeringar, hållbarhet och ansvarsfull utveckling, och formar en ljusare framtid för Helsingfors ikoniska strandnära område

Kontakta