Volvo Cars Office In Torslanda, Gothenburg.Jpg (1)

Kontorsfastighet i Göteborg med Volvo Cars som primär hyresgäst

Översikt 

Kontorsfastigheten i Göteborg består av en flexibel och modern kontorsbyggnad i Torslanda, Göteborg. Hela fastigheten är uthyrd till Volvo Cars, vilket gör den till deras nyaste och modernaste kontorslokaler i området. Byggnaden spelar en viktig roll för Volvos FoU-avdelning, precis intill huvudkontoret och de viktigaste produktionsanläggningarna. Fastigheten har dessutom erhållit Miljöbyggnad Silver-certifiering av Sweden Green Building Council, vilket visar på fokus på hållbarhet. 

Vi strävar efter att upprätthålla en stark och givande relation med Volvo Cars för att möta eventuella krav. Vår prioritet är att förstå deras vardagliga behov och stödja deras lokala ESG-initiativ när de uppstår. Vår strävan efter att se hyresgästernas behov och vilja att skapa proaktiva samarbeten bidrar till det blomstrande affärslandskapet i Göteborg.  

Overviewmediaitem 1 6 16X9

Volvo Cars – stark närvaro i Torslanda 

Volvo Cars har konsekvent uppvisat sitt engagemang för Göteborg med tillkännagivanden om investeringar i en ny batterifabrik och en vindtunnel i närheten av vår fastighet.  

Kontakta